Multitasking queen!

Nei jeg er det ikke alltid, men jeg strever med å bedre meg på det. 

Og da snakker jeg mest om blogging egentlig. Til de av dere som har tatt kontakt og har sagt at dere savner å lese mer her så syns jeg det er veldig koselig og jeg skal jobbe med å være mer aktiv her inne. Men vil også tipse dere om å følge med på den andre bloggen min som jeg er mye mer aktiv på.

Den kan du finne ved å trykke HER :)

En av grunnene til at den er så mye mer aktiv enn denne er egentlig det at appen til blogg.no er så fantastisk dårlig! Hvis du begynner å skrive et innlegg og det kommer en notification på f.eks. en melding eller facebook eller noen som ringer deg så klarer den ikke å lagre det du har skrevet, så absolutt alt blir borte :/ Monsterfail! 

Så jeg utfordrer utviklerne av blogg.no appen til å ta grep og faktisk lage en app som fungerer!

Etter at jeg fikk iPad av min kjære til bursdagen min så blir den alltid med meg og den er så mye enklere å blogge on the go fra. Derfor går den ikke fungerende appen til blogg.no tapt i forhold til den fantastiske appen til Blogger. 


Men jeg skal prøve å heller dra fram pcen litt oftere og oppdatere jevnlig med det som skjer :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

24, Nøtterøy

Er en 24 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits