Julenissens lærling!

I går tok Leander og jeg turen på Kilden Kino sammen med min lillebror Ruben, min kompis Stephan og datteren hans Angelica.

Valget falt på Julenissens Lærling. De som har barn som ser litt på Nrk Super har jo antageligvis fått med seg denna serien som går der rundt juletider med lille foreldreløse Nicholas som er blitt valgt ut til å bli den neste julenissen og derfor må være nissens lærling.

Jeg har alltid likt denne serien og syns den er herlig for barna. Den er koselig og lærer bort gode moraler, og ikke minst så holder den seg tro til gleden rundt jul!


Og man klarer jo ikke la være å smile av den gode runde nissen! For en fantastisk karakter!

Filmen er like herlig som serien og jeg vil absolutt anbefale å ta med seg barna å se denne :) 

Det er en gladfilm som får deg til å smile (kanskje også le flere ganger slik jeg gjorde) og den er akkurat passe lang (1t. 18 min.) til at barna ikke mister interessen!
Julenissens Lærling kommer hvert fall til å få en plass o DVD hylla her hjemme når den kommer ut :) 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

24, Nøtterøy

Er en 24 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits