Julen nærmer seg!

Og det med stormskritt!

Alle som kjenner meg veit jo at jeg elsker julen mer enn noen annen tid på året. Jeg pleier å se den første Hjemme Alene filmen kanskje 20 ganger i året, begynne å spille julesanger i oktober og handler den første julegava i påsken.

I år begynte jeg også på julegavene i påsken, men har faktisk ikke sett Hjemme Alene én eneste gang, og jeg begynte ikke å spille julesanger før i slutten av november. 

Og eneste grunnen til det er rett og slett at jeg har fokusert så veldig på andre ting, tida har flydd og plutselig så var det desember allerede!
Nå har jeg da fått pynta litt til jul hjemme, men har ikke tatt helt av enda :P Men jeg har hvert fall kommet godt i gang med julegavene! 

Kaya, Helene og jeg er jo godt i gang med "Something Else", som kommer til å bli en god samling av smykker, klær, tilbehør og kosmetikk og det er ikke no hemmelighet at det blir en del "Something Else" gaver som havner under juletrær i år! Av den grunnen så kan jeg ikke poste bilder av dem enda, men jeg skal gjøre det etter jul :) Men jeg skal vise dere et av smykkene som jeg kommer til å beholde sjøl!


I love it!!

Det kommer masse masse spennende framover, så det er bare å følge med ^_^

5 kommentarer

Fantastics!

10.des.2011 kl.18:52

Kult smykke :P

Maren Elise

10.des.2011 kl.18:53

Likte smykket!

Gleder meg til jula :)

featherpen

10.des.2011 kl.18:53

Fantastics!:

Takktakk :)

featherpen

10.des.2011 kl.18:54

Maren Elise:

Så koselig å høre at du likte det! Kommer masse spennende framover :)

Jul er kos ^_^

goodieee

10.des.2011 kl.19:22

utrolig bra blogg!

gleder meg utrolig til jul! har skikkelig julestemning!

- men jeg og en venninne har nettopp laget blogg. hadde vert veldig glad om du kunne tatt deg en tur innom!

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

24, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits