Tilfeldigheter i livet..

Har du noen gang tenkt over hvor mange ting i livet ditt som kommer av tilfeldigheter?
Karrieren du ender opp med. Vennene du er sammen med. Partnerne i livet ditt.
Det er egentlig veldig få ting som virkelig er planlagt. Og det er få ting som planlegges som virkelig går akkurat etter planen.
I mange år har jeg følt ganske på det at jeg ikke visste hva jeg "skulle bli når jeg blei stor" annet enn forfatter. Og selv om jeg alltid har hatt interessene for sminke og teknologi, så er det fortsatt tilfeldigheter som har gjort at jeg kan jobbe med begge deler og ser for meg en fremtid karriere innenfor disse feltene. Og disse tilfeldighetene har ført til at jeg kan jobbe med ting som jeg elsker! Jobber som gjør at jeg er et mer lykkelig menneske og setter mål for meg istedenfor å leve opp til andres forventninger.
Selv om jeg tror en del familie heller skulle sett at jeg tok meg mange år med utdannelse og jobbe med et godt betalt yrke, så veit så godt med meg selv at jeg hadde mistrivdes så sterkt om jeg måtte sitte på et kontor fra ni til fire, om det så betalte tre ganger så mye.
Jeg elsker å være rundt mennesker, å yte service og gjøre kunder gladere når de går enn de var når de kom. Jeg har nok det å selge litt i blodet tror jeg, og det er klart det er så mye enklere når man interesserer seg for produktene man selger.

Jeg er så takknemlig for alle tilfeldighetene ^_^ blir spennende å se hvilke flere som gjemmer seg bak neste sving!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

24, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits