Er rart hvordan det er med noen dager..

Noen dager føles bare så ekstremt fantastisk bra selv om det ikke har skjedd noe utenom det vanlige i det hele tatt! 

Hadde ånden over meg på jobb og begynte å gjøre om i store deler av butikken for å få orden, hadde også en veldig god salgsdag og det var en god start! Det er fredag, men jeg skal jobbe i morgen, noe som ikke gjør noe som helst for jeg gleder meg til å fortsette på prosjektet som jeg starta i dag! 

Var selvfølgelig litt tungt å sende guttungen avgårde til faren sin i dag, men når jeg da kom hjem og det bare var meg og dyra hjemme så var likevel fortsatt den gode følelsen der!

Så nå spiller jeg VH1 høyt utover hele huset, rydder og vasker mens jeg danser med meg sjøl :P Blir ikke mer moro enn det man gjør det til sjøl veit du ;)


Heng deg på og ta en dans i din egen stue med meg :P 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits