Skeptisk!!

Hørte på radio i dag at en episode av Grey's Anatomy og en av Spesialenheten ikke skal sendes i Norge fordi de har for mye likhetstrekk til 22. juli 2011.

Blir ikke dette litt i meste laget? Jeg følger ikke med på noen av disse seriene sjøl, så det er ikke det som er poenget for min del i det hele tatt, men hvorfor skal vi velge vekk typer av underholdning som har likhetstrekk med saken når vi bare få dager etter hendelsen begynte å sende dokumentarer om saken? 

Og hvor setter vi egentlig grensene i forhold til hva som er likhetstrekk til saken? Kan vi ikke lenger sende såpeserier som har med terrorhandlinger å gjøre? Før eller siden så må vi jo komme oss videre!

Jeg skjønner at dette er ekstra sensitivt for de som var ekstra nært på saken, men er det ikke verre å se bildet av Breivik i avisene og på nettet hver eneste dag isteden for en episode fra en serie som noe kanskje ligner på det som skjedde? 

Det kommer til å dukke opp uendelig mye info og dokumentarer framover som er mye mer sensitiv informasjon. 

Er sårt og vanskelig tema det her og jeg er ikke ute etter å støte noen, men jeg bare er veldig usikker på om det er riktig fremgangsmåte å bare velge vekk underholdning slik? 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits