Sliten..

Har denna uka vært på Euronics sine kompetansedager i Fredrikstad.

Det er et 3-dagers langt kurs/messe hvor vi blir introdusert for de kommende produktene på markedet. Veldig lærerrikt, sosialt og det er også slitsomt :P
Blir seine kvelder, masse nettverksbygging og mye info på en gang!

 

Så når jeg endelig kom hjem på fredagskvelden så var det så  fantastisk godt! Borte bra, men hjemme best!

Har i helga også hatt besøk av min kule niese, Maria! Kjempekoselig å ha henne her en hel helg siden vi ikke ser hverandre så ofte bare henne og jeg.

Nå har da roen senka seg, Leander sover, jeg har rydda i heimen og nå er det bare meg her igjen. Er litt deilig også og bare kjenne på stillheten og følelsen av å være hjemme :)
I morgen er det jo tilbake på jobb og jeg har masse ting jeg skal ha gjort! Så nå er det mere kaffe og litt mer kreativitet før jeg skal legge meg på lading til i morra!


Ha en fortsatt fin kveld folkens!!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits