Da er den her^_^

Klærne jeg tar på meg er tykkere, pleddet er oftere med i sofaen og bladene daler ned fra trærne!
Ja da er det vel ikke så vanskelig å konkludere med at høsten er kommet!
Jeg er jo i den formening om at enhver årstid har sin egen sjarm, og det er vel nettopp ting som mørke høstkvelder under et teppe med en god bok/film og en varm kopp med te som gjør høsten så koselig! Tenne mye mer stearinlys, lage mere supper og gryter, finne frem flotte ytterjakker og mønstrete strømper! Det er masse fantastiske ting med høsten, så nå er det bare å nyte!
Jeg merker også at kreativiteten min blomstrer nå som det begynner å kjølne litt ute, og jeg veit jo av tidligere erfaringer at jeg er flinkere til å for eksempel jobbe med skriveprosjekter i de kaldere og mørkere årstidene. Så det passer egentlig midt i blinken.
Sånn sett er jeg veldig heldig, og har vel enda tilgode å oppleve en vinterdepresjon :)
Så kjære høst! Du er mer enn velkommen :)
Og nydelige sommer (som har vært litt fraværende), takk for nå! Vi sees til neste år ;)

Én kommentar

10.sep.2011 kl.19:13

so cute! Love it ^_^

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits