Nummen...

Dagen i går blei absolutt ikke som jeg trodde den skulle bli når jeg sto opp. Kom meg på jobb og venta egentlig bare på at dagen skulle bli ferdig så jeg kunne komme meg til Oslo og hente Lillegutt hjem. Så halvannen time før arbeidsdagen var over begynte det å komme noen skremmende statuser på Facebook. Og noen få minutter etterpå begynte VG å oppdatere saken på sine sider.
Det var så surrealistisk å se, så skremmende og jeg følte meg så vanvittig liten. Fikk heldigvis tak i Leander og faren hans bare noen minutter etterpå og fikk vite at de var trygge, men vi blei enige om at for at ingen av oss skulle våge oss inn mot sentrum så blei henting utsatt til i dag.
Resten av ettermiddagen og kvelden gikk til å følge med på nyhetene.
Følelsen av å være nummen kom fort og den sitter i kroppen enda. Våkna av at det regna så hardt i natt rundt femtida og sjekka da nyhetsoppdateringene og fikk da se at dødstallet på Utøya var gått opp fra 10 til 80. Kjente et stort søkk i hjertet og tårene kom fort.
Dette er så tragisk. Så trist. Å finne ord som virkelig beskriver dette er så vanskelig.
Jeg er nummen.. Føler meg som ikke annet enn ett skall..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits