VIS SJØVETT!!

Sommeren er her og vi har sett i løpet av de siste dagene at båtturismen og sjøgleden ikke alltid er så gledelig som det den burde være.

Vi har 4 omkomne i løpet av få dager bare her i Vestfold, og en som fortsatt leites etter. Fellesnevneren for begge ulykkene er at begge båtene var på vei hjem fra fest og ingen av de omkomne brukte redningsvest!

Redningsvest er et så lite tiltak som kan gjøre en så stor forskjell! Når vi klarer å ta på oss bilbeltet hver gang vi skal kjøre et sted, hvorfor kan vi ikke huske å ta på oss vest??

Det har de siste dagene vært snakk om at det kanskje ville være et smart tiltak å sette opp strenge fartsgrenser på sjøen. Ja kanskje det hadde hjulpet, men hadde de ikke vært bedre å faktisk påby redningsvest?? Del ut bøter når de ikke har? For når alt kommer til alt så hjelper det ikke om du detter ut av en båt med høy eller lav fart, om du ikke har en vest som holder deg over vann! 

Så vær så snill å vis sjøvett når dere er ute på vannet folkens!! 

Bruk vest og pass på farta!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits