Føler du deg..

noen ganger som at du er litt for liten for denna verdenen? 

Det gjør jeg.. Når regnet hamrer ned på vinduene, eller det blåser så hardt at trærne omtrent ligger nede på bakken, når jeg ser en regnbue eller å se et nyfødt barn. De store kreftene, de fantastiske miraklene og det vakre som kommer naturlig. Det er noe med alle disse tingene som gjør at jeg kan føle meg veldig liten. Føle meg veldig ubetydelig i det store bildet, men likevel når jeg får satt meg ned og tenkt litt mer igjennom det så er det annen ting som kommer til tankene mine. Ennå jeg bare er meg, bare liten og ikke har utretta alt jeg skal i detta livet så er jeg likevel en del av denna merkelige, skremmende og fantastiske verdenen.

Jeg har elsket noen og fått mitt hjerte knust, men jeg har også funnet en fantastisk mann etter detta som jeg kanskje aldri ville truffet hvis ikke jeg hadde latt meg bli såra tidligere. Jeg har født en fantastisk nydelig sønn til denna verdenen, noe av det mest skremmende jeg har vært med på, men også mitt største mirakel.  Jeg har blitt skuffa av mennesker som står meg nær, slik som jeg også har skuffa flere av dem. Men mennesker gleder meg og lærer meg nye ting hver dag. Jeg har grått, men smilt mye mer:) 

Kanskje jeg er litt håpløs som lar meg sjøl bli rørt av det første snøfallet hvert år, som smiler fra øre til øre når jeg hører en baby le, eller når jeg føler meg liten når stormen herjer ute.

Men veit du hva?

Ennå så mye detta livet skremmer meg, så elsker jeg det like mye (kanskje også mer)!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits