Planking..

Det store fenomenet planking sprer seg jo som i ild i tørt gress om dagen, selv om det har eksistert på facebook lenge før det dukka opp i media. 

Og kanskje er jeg møkk kjedelig og begynner å bli gammal til sinns, men jeg ser virkelig ikke humoren! Hvorfor er det så hylfestlig å legge seg flat som en planke over alt, ta bilde og dele det? 

Så lenge man tenker seg om og tar ansvar så er det jo en uskyldig glede som for gudskyld folk må glede seg med så mye de vil, men når det går så langt at folk faktisk omkommer i forsøk på ekstrem planking så syns jeg bare det er dumt! Å kaste bort et liv fordi du skulle prøve å være en planke på ett rekkverk? 

Det kan da ikke bare være meg som ser på dette som å dø for en helt bortkasta sak?? 

Det er så mye annet å finne på der ute som (hvert fall jeg syns) er så ekstremt mye mer festlig... 

Menmen.. Da har jeg fått ut min lille frustrasjon mot planking og alt oppstyret rundt det.

Så får de som syns det er festlig planke i vei, mens jeg sitter her hjemme og finner på andre ting som jeg syns er artig :P

Ha en fantastisk helg!

Stikkord:

2 kommentarer

Susanna

03.jun.2011 kl.00:43

Veldig bra skrevet! Er i grunn enig med deg. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk legger seg flat og prøver å balansere på de høyeste stolper osv. Kanskje bildene blir stilige, men jeg ville aldri risikert å miste livet mitt for noe så dumt!

featherpen

03.jun.2011 kl.00:44

Susanna:

Godt å høre at det ikke bare er meg :P

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits