Osama Bin Laden's død, en falsk trygghet??

Obama står på talestolen sin og forteller oss at verden er blitt et tryggere sted etter Osama Bin Laden sin påståtte død, men er ikke dette bare tomme ord og falsk trygghet?

Konspirasjonsteoriene er mange og jeg kan forstå hvorfor. Jeg må også si at jeg er ikke hundre prosent sikkert på om han er død før de faktisk slipper bildebevisene.

Uansett, død eller ikke så syns jeg Obama sine store valgte ord er naivt og ikke minst veldig typisk amerikansk.

Ved drapet på Bin Laden har verden alt annet enn blitt et tryggere sted. Fjerner du en terrorleder så kommer det raskt til å dukke opp en ny en med de samme visjonene, de samme målene og større mengder hat. Ikke minst også et mye større propagandagrunnlag for sine etterfølgere og nye tilskudd som trenger overtalelse.

Jeg sier ikke at jeg sitter på noen bedre løsning, for det gjør jeg så absolutt ikke. Jeg er enig i at det absolutt var på tide at de fikk tatt han hvis de har fått gjort det, men jeg ser fremover med frykt for hevnaksjoner som er mer brutale enn vi kan tenke oss.

Folk feirer verden over og lever i en bliss som kanskje burde være litt mer gjennomtenkt, og kanskje innholde litt mer skeptis.Vi lever i en farlig verden. Det kan lure farer rundt hvert hjørne, og selv om det er viktig at vi tar vare på de tingene som gleder her i livet, så skal vi trå forsiktig. Vi skal se oss for og tenke oss godt om..

12 kommentarer

Elin

02.mai.2011 kl.23:32

Jeg synes det er godt gjort av de som velger å være President og være det. Presidenter har jo blitt skutt før. Man lever i en farlig verden. Ikke alle folk er like snille, er bare slik det er.

Gunnmargit

03.mai.2011 kl.00:07

Spørs hvem han har satt som "arvtager" etter seg. Tror ikke på den helt store forskjellen, bortsett fra hevnen som kommer,,,

bavel

03.mai.2011 kl.00:08

Fin blogg. Bra skrevet =)

Syns at det er bra at han er død. Men samtidlig litt farlig.

Al-Qaida kan være ute etter hevn, og mange uskyldige mennesker kan dø på grunn av USA's handlinger...

skjekk ut denne bloggen, og legg gjerne igjen en komentar om hva du synes om den. Godt natt^^

http://konsentrasjonsvansker.blogg.no/

KurdiskMuslima

03.mai.2011 kl.00:11

Jeg tror at han er dø..men Amerika kommer nok til å skaffe seg en ny fiende, for å angripe eller jeg mener "redde" oljelandene....! Jeg er glad for at Osama ble tatt han har gjort oss muslimer mye ond.

Frida

03.mai.2011 kl.00:13

Søk opp på illuminati på youtube.. så finner du fort ut at dette er en falsk trygghet/ en løgn.. søk også på : new world order 2012..

Renate

03.mai.2011 kl.00:22

Jeg vet ikke.. håper han er død på en måte.. mesn som du skriv det kommer vell en ny ! :P

Raske Penger

03.mai.2011 kl.02:05

Det er uansett en seier for demokratiet og kampen mot terrorisme.

Kim Keepwondering

03.mai.2011 kl.03:16

I det jeg leste om hans "død" så begynte jeg å frykte for den pressemeldingen som kom ut for en stund siden fra alqaida om at de skulle ta i bruk atom våpen vist Amerika klarte å drepe Osama.

Håper bare at Norge er trygt i henhold til den saken der.

featherpen

03.mai.2011 kl.09:45

Kim Keepwondering:

Ja, tanken slo meg også..

Vi får bare håpe på det beste :)

featherpen

03.mai.2011 kl.09:46

Raske Penger:

Jeg vil si det er en seier mot Bin Laden, men ikke mer enn en fremgang i kampen mot terror. Tror vi skal være forsiktig med å si at vi har seiret eller at verden har blitt gjort til et tryggere sted.

featherpen

03.mai.2011 kl.09:47

Renate:

Ja er litt redd for at ved å ha tatt en så dukker mange flere enda sintere opp :S

featherpen

03.mai.2011 kl.11:37

Frida:

Har sett en del av detta før, og det får en virkelig til å tenke..

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits