Ønsker meg et filter..

Ønsker meg herved ett filter som fjerner alt om det kongelige bryllupet til William og Kate fra min tv, min laptop, min telefon og min radio!

Jeg syns ikke jeg ser overskrifter om annet.

Når jeg skumma gjennom vg i dag så var det hvertfall 6-7 overskrifter om bryllupet, og ÉN om tornado katastrofen i Alabama!! En lusen liten overskrift over en sak hvor det er over 70 omkomne.

COME ON?!?!?

Er det virkelig så viktig å vite dagsplanen til bryllupet, hvilken kjole hun kanskje skal ha på seg, hvilke løfter hun kanskje skal gi og om folk som camper på utsida av Buckingham Palace at vi ikke lenger bryr oss om de viktigere tingene som skjer her i verden? 

Jeg gleder meg som hund til detta bryllupet er over,  for jeg klarer ikke engang å sette ord på hvor driiiitlei jeg er av å høre om det.. 


Én kommentar

Kirsti

30.apr.2011 kl.11:07

Men vis du er sååååå dritt lei av å høre om det! så skriv om noe annet selv så vi andre kan rømme inn i Christina verden og ikke trenger å høre om det.. :P hhihihiii jeg for min del har ikkeradio i bilden eller hatt på tv på mange dager så det er bare så vidt jeg har hørt om bryllupe :D og sån skal det forbli. venter nok til over helga før jeg setter på noe tv igjen

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits