Gratulerer med dagen!

Kvinnedagen nærmer seg slutten! Jeg må innrømme at jeg ikke har feiret det, kanskje mest fordi jeg syns det er litt gammeldags at vi kvinner skal ha den ene dagen. Kan ikke hver dag være mann- og kvinnedager?

Likevel så liker jeg at fokuset på likestilling er tilstede, men det er viktig å ikke dra alt over en kam der også.

Jeg er for lik lønn for lik jobb! Det er ingen god grunn for at en mann skal ha høyere lønn enn en kvinne hvis de gjør samme jobben/har samme stilling.

Men så syns jeg likevel det er feil at en del jenter faller inn i jobber kun på kvotering. Det er klart at kvoteringen er viktig for å få jenter inn i mannsdominerte yrker, men det er også så utrolig viktig at jenter ikke legger seg på latsida "fordi jeg kommer inn på kvotering"!

Det er den som har best kompetanse for jobben som burde få den. Og jenter burde så absolutt jobbe like hardt for å bli den beste, uansett hvilket yrke! For det kan du bli!

Det gjelder å sette seg et mål, og virkelig ikke gi slipp! Ikke la noen fortelle deg at det er umulig!
Vi kvinner er fantastiske vesener, og jeg er stolt av å være en sjøl!

Gratulerer med dagen til dere alle sammen!


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits