Super Exciting Mega News!!!

Får de av dere som har vært innom bloggen tidligere i dag, så nevnte jeg at jeg skulle i et spennende møte :)

Det møtet gikk fantastisk bra, og jeg er nå ansatt som freelance makeupartist på Model Day Studio i Drammen!!!

My dreams are actually coming true!!!Går rundt som en eller annen tulling og bare gliser fra øre til øre :P

Er så merkelig.. Så lenge som jeg gikk uten jobb og var på leiting, hvor jeg da fortsatte å dyrke sminkelidenskapen min. Også plutselig skulle alt det lede meg hit. Jeg er offisielt en Makeupartist og det føles fantastisk!!

Så det er så viktig at dere der ute fortsetter med det dere brenner for, og det som gir dere glede i hjertet! Dere må ikke gi opp og dere må fortsette å sloss for det dere vil ha!

Hvis du skyver den drømmen du har bak en lukket dør og bare slår deg til ro med andre ting, så vil du plutselig våkne opp en morgen og oppdage at det er for sent.

Go for it!! Chase your dreams!!!Jeg hadde en god følelse for 2011 før året begynte, og det  kan se ut som jeg hadde rett!! Det har skjedd så mye spennende nå i det nye året og jeg er så fantastisk takknemlig og lykkelig at jeg veit nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg!

 

Superkjempemegaglad i alle dere lesere som har gitt meg masse positiv feedback og har inspirert meg enda mer til å komme til det punktet jeg er nå!!

4 kommentarer

ÅHERREGUD GRATULERER!!

featherpen

01.feb.2011 kl.15:15

Victoria Charlotte, med saks o:

Tusen takk :D

Besteste

01.feb.2011 kl.17:27

Gratulerer!!

featherpen

01.feb.2011 kl.17:31

Besteste:

Tusen takk aller besteste Besteste ;)

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits