2011- Et spennende år! (så langt)

Vi er ikke kommet langt inn i 2011, men likevel så har det skjedd MYE spennende allerede!

Starta firmaet mitt, og der skjer det stadig nye ting. Har faktisk allerede vært i snakk med en mulig salong som kanskje vil selge merket mitt hvis de liker det ferdige produktet. Så det er VELDIG spennende!

Venter på resten av ingrediensene mine så skal produktene lages, og det gleder jeg meg til! Jeg har et godt bilde av hvordan de skal bli og jeg har fått mange fantastiske  fargeprøver fra potensielle pigment leverandører i Kina.

Også har jeg allerede vært på et jobbintervju, som jeg tror gikk veldig bra!

Jeg har fått masse god respons på bloggene mine, og det har vært sminkejobber til meg :)

Jeg jobber med boka mi, jobber i gullsmed og i barnehager.

Jeg har verdens beste kjæreste, og verdens nydeligste gutt (selv om han er skikkelig i trassaldern nå ) og en herlig hund!

Jeg har en følelse på at detta kommer til å bli et veldig aktivt år med masse som skjer, og det liker jeg!Hvordan har ditt 2011 vært så langt??

Én kommentar

24.jan.2011 kl.14:29

YAY ^_^

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits