En levende ball av kreativitet om dagen :)

Hjemme hos meg så har jeg tv, men bevisst har jeg den bare koblet opp på dvd-spiller og ikke til noen kanaler. Detta har virkelig blitt en booster for kreativiteten min. For i de stunder hvor jeg gjerne hadde satt meg foran tven og glodd i noen timer siden jeg ikke hadde noen planer, så setter jeg meg heller inn på det lille kontorhjørnet mitt og finner på andre kreative ting :)

Har fått tegna masse. Øvd sminke og sett filmer jeg har fått mange gode ideer fra, har drevet med julegaver, håndarbeid og idemyldra til mange andre prosjekter også :) Så det kan jeg virkelig like.

Ikke vært så mye skriving de siste dagene som jeg gjerne skulle ha sett at det skulle vært, men jeg har nesten eksplodert av kreativitet på andre punkter akkurat nå, så har bare måttet få utspill for det :)

 

Det føles fantastisk godt å være så kreativ og faktisk se at ting blir til!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits