The Show Must Go On..

I går var ingen bra dag for meg..
Følte meg relativt pigg når jeg våkna, så bestemte meg for at lillegutt og jeg skulle bli med mormor på tur.
Hu har en fast runde hu går med bikja si og jeg slenger meg ofte på med Zelda :) 
Tenkte det skulle bli bra for Leander, Zelda og meg å komme seg ut og få litt frisk luft. Jeg får jo lov til å være i moderat aktivitet.
Bare 5 minutter inn i gåturen så kjente jeg at ting ikke var helt som det skulle, og da vi kom ned til vannet en halvtimestid seinere så var jeg nødt til å sette meg på en benk der og hvile. Det verka i ørene, halsen kjeven og jeg følte meg svimmel. Vi fortsatte etter en liten stund og gå videre. Jeg følte meg ikke no bedre, men jeg kom meg jo ikke hjem ved å sitte på benken. 
Da  vi kom et lite stykke blei det for mye for meg og tårene rant som fosser.
Ringte til sjukehuset for å høre om dette var unormalt, men de kunne egentlig ikke si annet enn at det hørtes veldig normalt ut. Smertene pleier visst å eskalere dag 5 og 6 etter operasjonen.
En ny runde med tårer før jeg blei sendt hjem av mormor mens hu fortsatte gåturen med sin bikje og Leander i vogn. Jeg tok med meg Zelda og dro hjem til mormor. Fikk tatt et par piller og la meg på sofaen. Der blei jeg liggende resten av dagen mens mormor og Svein underholdte lillegutt. Var utrolig koselig gjort av dem, og jeg veit ikke hvordan jeg skulle klart meg uten det.
Besteste trådde også til og tok med seg Zelda på valpekurset sitt! Tusen takk :) 

i dag har ikke vært like ekstremt, men så har jeg jo også tatt det rolig i dag. Sett bort i fra en tur i butikken, så har vi ikke gjort annet enn å leke inne, spise og se på film.
Merker jo at både barn og hund er understimulerte, og jeg syns det er veldig hardt å ikke kunne være der for dem like mye som jeg pleier. 
Jeg har veldig vondt og er veldig sliten, og da er ikke tålmodigheten min like god som den pleier. Så det har blitt noen runder med morsk mamma her når jeg har f.eks. en unge som er trassig og slår meg på ene sida og en bikje som biter meg i armen på andre sida... Føler meg jo som et troll etterpå, men jeg har rett og slett bare ikke så mye å gå på.

Tar til tårer for ingenting også.. Litt fordi alt gjør vondt, men kanskje mest fordi jeg bare føler jeg ikke strekker til. Fordi jeg er sliten.

Håper det her blir bedre snart... *sukk*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits