Bokanmeldelse : The Left Hand of God av Paul HoffmanNår jeg satt meg ned med  Left Hand of God var jeg full av forventninger (og kanskje spesielt etter å nettopp ha kommet gjennom en så ytterst spennende bok som Under the Dome) og jeg hadde hørt folk i bokhandlene skryte fælt av denna boka.
Men det tok meg nesten 3 uker å komme igjennom den, ikke fordi den var så lang (400 og noen og tredve siden i hardback utgaven) men fordi den var rett og slett litt kjedelig!
Og nå sitter jeg igjen og føler meg veldig skuffa egentlig.

Det virker som en  bok som er skrevet med mer tanke på å kunne filmatiseres og lage oppfølger av enn noe som er skrevet av pur skriveglede.
Det er flere detaljer i boka som aldri får en forklaring, og bokas slutt er så vid åpen at det nesten er nødt til å komme en til.

Jeg følte ingen spesiell tilknytning til hovedkarakteren Thomas Cale og jeg veldig lite imponert over plottet.
De skal ha for at coverbildet er fantastisk, men bortsett fra det, så er ikke detta en bok jeg anbefaler videre.

Skuffa...

Har du lest den?

9 kommentarer

Lovise Halsvik

11.aug.2010 kl.11:03

nei jeg har ikke lest den, kjempefin blogg :-D

Bowii

11.aug.2010 kl.11:07

Høres spennende ut!

vildefrk

11.aug.2010 kl.11:16

Har ikke lest den, så den i bokhandelen, men det så ikke ut til å være en bok for meg da. Gikk egentlig bare rett forbi den. Høres ut som jeg gjorde rett i å ikke kjøpe den! :)

Henriette Sævig

11.aug.2010 kl.11:59

haer ikke lest den;)
Bra blogg:D

featherpen

11.aug.2010 kl.12:00

vildefrk:

Ja kan nok hende det var riktig avgjørelse da ja :P

featherpen

11.aug.2010 kl.12:00

Henriette Sævig:

Tusen takk :) Stick around :)

Markus

08.nov.2010 kl.23:22

Jeg synes rett og slett at dette var en DRITT dårlig bokanmeldelse, unnskyld språket. Det du sier med at: Det virker som en bok som er skrevet med mer tanke på å kunne filmatiseres og lage oppfølger av enn noe som er skrevet av pur skriveglede.

Det er flere detaljer i boka som aldri får en forklaring, og bokas slutt er så vid åpen at det nesten er nødt til å komme en til.

og Jeg følte ingen spesiell tilknytning til hovedkarakteren Thomas Cale og jeg veldig lite imponert over plottet.

Det med at du sier at flere detaljer i boken ikke har en forklaring, må være noe med ordforrådet ditt, hele boken er basert på litt vanskelig norsk litteratur som er vanskelig å få med seg, men paul hoffman klarer og uttrykke seg på papir som ingen andre klarer, dette er den klart beste boken jeg har lest.

Og det at du ikke føler noe spesielt bånd til Cale, jeg vet ikke om det er fordi han er stort sett følelseløs i begynnelsen av boka eller noe annet. Men jeg var med i boken hele tiden og kunne nesten så og si "føle" med Cale gjennom hele boken, og boken gitt veldig mye inn på meg.

Jeg tipper at du ikke klarer å koble tittelen til boka inn i handlingen, og det at du poster denne anmeldelsen på nettet er for meg ufattelig.

Dårligste bokanmeldelsen jeg har lest.

featherpen

09.nov.2010 kl.00:05

Markus:

Om det er vanskelig norsk litteratur er for meg uvisst for jeg leser den på engelsk og den er originalt skrevet på engelsk.

Nå er det heldigvis sånn at ingen av oss er like og vi liker forskjellige ting. Og hvordan folk som leser den føler i forhold til Cale er jo en personlig sak.

Hvis du leser rundt på nettet om andre sine anmeldelser av samme bok, så vil du se at jeg ikke er den eneste som føler slik for denne boka.

Og når det gjelder hva som ligger i mitt ordforråd og min forståelse av boka, så har du ikke no grunnlag til å uttale deg om det. Jeg elsker litteratur og jeg leser masse, men er ikke alt jeg liker. Sånn er det, og det er noe andre bare må respektere.

Kirsti

03.aug.2011 kl.15:52

Jeg synes ikke dette var verdens beste bokanmeldelse. Ikke fordi du ikke likte den boken jeg slukte på en dag, vi har alle forskjellig smak. Men anmeldelsen sier veldig lite om hvorfor du ikke likte den. Hvorfor fant du den kjedelig? Selvfølgelig må man klare å føle med Cale for at boken skal fungere. For meg følte jeg med denne gutten som aldri hadde fått noe vennlig opplevelse i hele sitt liv og som bare var lært opp til å drepe. Alle bare bruker ham. Er det noen som bryr seg om Cale?

Når det gjelder at det er en åpen slutt, vel det er første bok i en trillogi. Har lest andre bok og, men den bærer dessverre preg av å være midt boken i en trillogi. Man bare vente på siste bok.Og alt for mye fokus på den religiøse siden av serien. Selv om bok nr 2 skuffet meg noe kommer jeg til å lese siste bok da jeg ikke klarer å la vær å vite hvordan det går med Thomas Cale. Til syvende og sist er han bare en gutt.

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

23, Nøtterøy

Er en 23 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits