Kreativ kveld!

I dag blir det igjen kreativ kveld for Besteste og meg :)
Er veldig koselig å kunne sitte sammen å jobbe med hver vår greie. Blir jo litt skravling og vi kommer med ideer til forskjellige greier! Det er artig! Og ikke minst kreativt!

Også skal jeg lage sein middag til oss i dag!

Dagen i dag har vært fantastisk lite produktiv! Jeg sov driiiit lenge siden jeg satt oppe halve natta, også har jeg ordna meg, spist frokost, sitter og skyper med Besteste nå, også skal jeg shine opp litt på kjøkkenet og kanskje også badet etterpå.
Trengs å gjøre det litt altså! Også må jeg huske å ta ut pappen!

Men først skal jeg opp til mormor en tur og høre om hu har tatt med seg no post inn som er min. Jeg venter jo utålmodig på nytt bankkort som blei bestilt for en uke siden i dag, men har ennå ikke fått det.
Så jeg håper at det kanskje har kommet i dag. Er så knotete å måtte reise i banken hele tida for å ta ut penger så jeg får handla mat :S

Jaja.. Jeg får komme i gang!
Toodles!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits