Koselig kveld!

I går var det dobbelt opp koselig kveld :)
Først var Tor og jeg hos Tenkerbell:)
Det var planlegging av kommende mandags quiz på Maskinistenes Hus i Tønsberg. Tror det blei en god bunke med bra spørsmål der til slutt ja!
Etter det så satte jeg av en trøtt Tor hjemme som ville sove, og tok med meg Kaya på besøk til søs :) Søs hadde ei venninne til på besøk så da var vi fire skravlete jenter som satte å drakk øl og koste oss til klokka 5 om morran :) Superkoselig!
Jeg glemte jo (!!!!!!!!) å ta bilder :O *klaps på hånda til meg selv*
Skal skjerpe meg! Har jo alltid kamera med meg, så må bare huske på å ta masse bilder alltid! Er jo så gøy å ha!

Nå skal jeg gjøre klar middag til min kjære og meg. Så blir det å hive seg gjennom dusjen etter hvert. Få på seg en kjole også avgårde på konsert på Maskinistenes Hus i kveld! Det blir koselig! Også kan jeg jo stikke innom mamma og se om smykkene jeg bestilte fra flamingo.no har kommet :)

Kommer nok til å poste en ny novelle om noen få dager! Jobber med en som jeg er veldig fornøyd med så langt og som jeg gleder meg til at dere skal få lese!Ha en knall weekend videre godt folk!!
puss og kram!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits