Hvis du døde nå?

Det er jo et faktum at vi aldri veit når vi kommer til å ta vårt siste åndedrag. Det kan være i dag, i morgen eller mange år fram i tid. Og selv om vi veit så godt at man må leve livet så godt man kan og nyte hver dag man har, så er det lett å glemme hvor heldige vi er som faktisk lever og får muligheten til å oppleve denne verden.
Og ja, jeg skal innrømme at livet er tøft til tider. Det er en hinderløype som man må gjennom. Noen ganger er man over og noen ganger under. Og noen ganger så blir man stuck i kleine situasjoner.
Det er ikke alltid lett å leve livet, men hvis det hadde vært så enkelt som kake, så hadde vi heller ikke merka når ting virkelig gikk bra.
Man trenger å kjenne på vanskeligheter og sorg for å kunne virkelig kjenne igjen lykke.

Så spørsmålet jeg egentlig spør er;

Hvis du døde nå, ville du dødd ett lykkelig menneske??

Da er det ikke snakk om å ha oppfylt alle sine drømmer, for de fleste har nye drømmer hele tiden som vi ønsker å komme i mål med. Men hvis du hadde fått mulighet til å sett tilbake på livet nå og vite at det ikke kom mer. Ville du følt at det livet du har levd har vært et fullverdig liv? Ville du angret på mye, eller har du forsonet deg med det meste (eller alt) som har vært i livet?Selv så har jeg forsonet meg med det meste og er et ganske lykkelig menneske om dagen :) Jeg har venner som er fantastiske! En fantastisk nydelig sønn! Og en kjæreste som er beyond fantastisk!
Alle har sine greier med familie og slikt, men jeg har en familie som hvert fall bryr seg, og ønsker mitt beste, og det er det som betyr noe.
Jeg skriver på boka mi, som er min store drøm. Og så lenge jeg har penn og papir (eller laptop) i nærheten, så er min lidenskap innen rekkevidde og jeg får utløp for min kreativitet.
Jeg har masse kule bilder av meg selv som er tatt av fantastiske fotografer, som alltid har vært et pluss å kunne ta frem de dagene jeg ikke føler meg helt knall.
Det er jo selvfølgelig småting som jeg kunne tenke meg å endre med livet mitt, men overall så er jeg veldig fornøyd!
Jeg kunne dødd et lykkelig menneske!

Men selvfølgelig hadde jeg blitt et spøkelse som blei igjen her :P Jeg er AAAALT for nysgjerrig til å forlate denne verden :P Hahahaha

16 kommentarer

Hundrings

18.apr.2010 kl.23:44

Takk! Jeg elsker Mhoo!
Uten tvil;)).....men jeg håper at jeg skal få være det i mange år enda;))

featherpen

18.apr.2010 kl.23:56

Beate:

Ja det håper jeg at vi begge får ;)

Aurora

19.apr.2010 kl.00:00

Jeg ville nok dødd lykkelig, uten å angre på en eneste ting. Men forhåpentligvis har jeg ennå igjen mange år.

featherpen

19.apr.2010 kl.00:02

Aurora:

Ja det får vi da håpe :)

Maria

19.apr.2010 kl.00:04

Jeg hadde nok ikke dødd lykkelig nei :)

Men kanskje når ting endrer seg til det bedre.

blackqueenofpein

19.apr.2010 kl.00:04

jeg vil dø, men ikke før jg får utgitt en diktsamling. det er det eneste jeg ser frem til i live. etter jeg har gitt ut diktsamling kan jeg bare dø. hva er vitsen å leve når jeg har gjort alt live mitt handler om?

featherpen

19.apr.2010 kl.00:06

Maria:

Håper ting endrer seg til det bedre for deg snart :)

theanniken

19.apr.2010 kl.00:11

Jeg har nok en del år igjen å leve, men kanskje jeg hadde dødd lykkelig? Spørs på måten jeg hadde dødd på. Hadde det vært rask og smertefritt, hadde jeg vært glad. Men så tenker på alt det jeg ikke fikk gjort og sagt, så jeg vil helle leve et langt og innholdsriktliv enn å tenke på døden hele tiden. (som jeg har gjort de siste månende nå)

Laguna

19.apr.2010 kl.00:12

Hvis jeg døde nå ville jeg sovnet inn som et lykkelig menneske, ja. Men veldig ulykkelig over alt jeg lot være igjen :(

featherpen

19.apr.2010 kl.00:13

Laguna:

Ja kjenner til den..

Birgitte

19.apr.2010 kl.00:17

tøff blogg :)

★Line★

19.apr.2010 kl.00:36

Trur visst eg hadde venta til fredagskveld hadde eg dødd lykkelig. Må bare oppleve The Baseballs først!

featherpen

19.apr.2010 kl.09:40

Line:

Så du er en av de heldige som får oppleve The Baseballs til fredag!! Heldige du!!

Besteste

19.apr.2010 kl.22:48

Jeg prøver å føle på om jeg ville død lykkelig eller ikke å ender opp med en stor klump i brystet. jeg er ikke klar for å dø fordi noen av de som står meg nærmest ikke er klare for å miste meg. Jeg har jo en søster i utlande og vis jeg går bort i morgen vil det ødelege studiene hennes og en stor del av hennes liv. jeg må nok bare holde meg fast en go stund, lykkelig eller ikke. til folk rundt meg har fått fotfeste i livet. ikke det at mine nærmeste ikke passer på seg selv det gjør de, men de trenger ikke miste mer en de har gjort.

★Line★

22.apr.2010 kl.22:28

SV: Ja!!!! Eg har gått i 1 uke nå og følte meg som ein liten unge når eg tenker på konserten. om 1 døgn står dei sikkert på scena! Held på å dø her eg sitt:D

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits