Goooooood morning!!!

Enda en morgen hvor man kan våkne til sol gjennom vinduet! Deilig å kjenne at våren virkelig er her, og sommeren ikke er langt unna!

I dag skal jeg hente min kjære når han kommer med toget, men først skal jeg hive meg rundt og ta litt oppvask og dusje kroppen litt etter det. Skal bli godt å få fantastiske mannen hjem igjen :)

I kveld skal vi på sirkus Arnardo :) Gleder meg til å se ansiktsuttrykket til lillegutt når han får sett elefant i levende live :) Tror nok det blir et par veldig store øyne da :P

Håper dere alle får en fantastisk tirsdag!! Kom dere ut i sola!2 kommentarer

Liv Gunvor

13.apr.2010 kl.10:58

er Cirkus Agora du skulle gått på da!

Andrine Pantrane! <3

13.apr.2010 kl.16:28

fint design du har:D! ha en fin dag videre, hadde også vært kjempe koselig av deg om du kom med en tilbakemelding på min blogg :-)

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits