Til min kjære!

Tida har gått veldig fort siden vårt første møte, men likevel kjennes det ut som vi har kjent hverandre så utrolig lenge. Jeg blir glad hver morgen jeg våkner ved siden av deg, hver gang jeg hører stemmen din, og det gjør meg ekstra glad å se deg smile!

Du er den mest fantastiske mannen jeg har møtt, og jeg føler meg så utrolig heldig som har deg i livet mitt!


Du er så behagelig å være rundt, og jeg savner deg stort når du er avgårde! Men der igjen så er det så inderlig godt når du da kommer hjem igjen.
Jeg veit ikke hva jeg skulle gjort nå, eller hvor jeg hadde vært nå hvis ikke jeg hadde hatt deg!
Du har tatt meg inn i ditt liv og gjort hverdagene mine til drømmedager!

Du gjør meg lykkelig, og jeg kunne ikke bedt om noe mer her i verden!
Jeg er fantastisk heldig, og jeg håper jeg er flink nok til å hver dag fortelle deg akkurat hvor fantastisk du er, og hvor takknemlig jeg er for at du er den du er!

Love yooouuuuu!!!Én kommentar

MaritH

12.apr.2010 kl.22:39

Ønsker du flere lesere? Sjekk ut det siste innlegget på bloggen min å trykk på linken, da kan du registrere deg på bloggtrafikk.nu. Garranterer flere lesere! Funket ivertfall for meg :)

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits