Fredag utenom det vanlige..

På fredag så klarte vi å samles en liten gjeng på Havariet på brygga i Tønsberg! Sola varma, varmelampene ga den lille ekstra varmen så man ikke trengte å sitte med pledd og ølen var fantastisk god og kald!
Siden det tok så fryktelig lang tid å få service i begynnelsen, så satte Besteste og jeg tomme ølglass oppå hodet! Og jaggu funka det også! De var jo der bare noen få sekunder etter :P

Ingaelsa :)

Kaya, meg og Maria :)


Timene gikk og vi storkoste oss masse med skravel og øl :) Men jeg hadde jo helt glemt at det var en god stund siden sist jeg hadde spist... Men kjente jo ikke noe til å være sulten heller, antageligvis fordi ølen metta en del.

Maria, Stig og Martin :)

Besteste, Daniel og Ingaelsa :)

Jada :P Så blir jeg fjollete foran kamera i godt selskap :PMin besteste Besteste :) Sjekk ut fotobloggen hennes HER!!

Når klokka hadde blitt rundt elleve så begynte jeg å kjenne meg klar for å reise hjem, så jeg ringte min kjære og spurte om han kunne hente oss snart.
Kaya og jeg gikk inn for å betale. På dette tidspunktet, så har vi sitti der i ca 5 timer og jeg har fått i  meg 7 øl, følte meg litt brisen, men det var det.
Kaya og jeg står i baren og venter på å finne hun som har servert oss som etterhvert kommer og jeg skal til å betale med kort. Fram til dette punktet føler jeg meg også helt fin i formen og ikke annet enn brisen.
Jeg taster total og kode på bankterminalen også....

*SVART*

Husker vagt at Kaya sier "snakk til meg" mens det ennå er mørkt, og når jeg kommer til meg selv så ligger jeg på gulvet.
Da hadde jeg svima av 2 ganger. Første gangen hadde Kaya tatt meg imot og andre gangen deisa jeg i gulvet.

Var ei som var ute der som var sykepleier som tok seg av å snakke med ambulanse. Hadde kaldsvetta litt først, men innen ambulansen kom så følte jeg meg mye bedre og huden var kald og tørr igjen.
Men fikk meg en tur opp på legevakta hvor de sjekka blodet.

De kom til konklusjonen at det var nok en god blanding av litt jernmangel, for lite mat/vann og når det kom sammen med øl, så sa kroppen neitakk og reboota..

Var en veldig skummel opplevelse, og det verste var nok at jeg ikke fikk noe forvarsel før det plutselig blei mørkt!

Så husk på det gutter og jenter, at det er viktig å få i seg mat og vann i løpet av dagen! Spesielt nå som sola er framme hele dagen!

Hilsen meg og monsterkulen jeg har i hodet nå :P

Og tusen takk til alle gode venner som tok godt vare på meg, og til fantastiske ambulansepersonalet!

Én kommentar

hamdi og ida!

11.apr.2010 kl.20:39

lese bloggen vår? (:

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits