Husk på dette!

Det er ikke alltid så lett å være den beste vennen man kan være. Man ønsker å alltid kunne se at de har det aller beste her i verden. At de får det de fortjener her i livet!
Men noen ganger så man da også ta tak i dem, riste litt i dem og fortelle dem de tingene som de kanskje ikke vil høre. Noen ganger funker ikke det så bra, men når man er bestevenner så går det som regel bra :) Når man veit at man bare ønsker hverandres beste så klarer man å se det selv hvis man blir fortalt en sannhet som kanskje ikke er så enkel å takle.
Og det er ofte de tingene som vi blir fortalt som vi veit at er sant som virkelig gjør vondt, men ikke fordi det er dem som forteller det, men fordi man blir sint på seg sjøl for at man har valgt, eller ikke klart å se det sjøl.

Noe av det vanskeligste som er, er det å sitte på sidelinja og se på at en venn har det vanskelig. Prøve igjen og igjen å hjelpe, men sannheten er at de kan bare hjelpe seg sjøl.

Men uansett så er det så viktig å være der for dem. Fortelle dem igjen og igjen hvor viktige de er for deg! Fortelle hvor glad du er i dem!
Du må fortelle dem at du alltid kommer til å være der for dem, selv om alltid er et løfte egentlig ingen kan gi. Du må binde deg til det og gå inn for det hundre prosent!

Å ha en bestevenn eller flere er ikke noe som man bare kan ha, man må ta vare på det som det kjære det er! For det er virkelig noe av det kjæreste man eier!

Vær takknemlig for at de er der for deg, og hver der for dem også! Tilgi når de gjør noe dumt, for det er like vanskelig for dem å prøve å være perfekt, som det er for deg! Ingen klarer det!

Husk at vi alle gjør feil.. Det er slik vi lærer!

Til min kjære venner! Dere er så viktige i livet mitt! Tusen takk for at jeg er så heldig å får lov til å ha dere å gå til hvis det skulle være noe, uansett om det bare er et møbel jeg ikke klarer å skru sammen eller om det er et knust hjerte! Dere er fantastiske!
2 kommentarer

teafjera

08.apr.2010 kl.01:28

Fint skrivi!:)

Pernille

08.apr.2010 kl.01:29

det er helt rikig. Viktig og ta vare på sine venner- både i godt og vondt.

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits