Fredag :)

Har vært en veldig behagelig dag i dag :)
Sov hos mamma og våkna 08.30. Blei sittende i sofaen og skravle litt med mamma fram til det var tid for at Farmandstredet åpna. Så når jeg hadde fått på meg litt sminke og noen filler så var det på tide å komme seg ned dit for å hente en pakke på posten, handle mat for mamma som fortsatt ikke er helt i form og hente de nye brillene mine :)




Er veldig fornøyd med de, men må nok en tur innom Brilleland i morgen for å få de stramma opp litt. Glir litt for lett nedover på nesa :P

Når det var gjort så pakka jeg sammen hos mamma for å komme meg hjem til utpå landet, men skulle innom Elprice og på vei dit så møtte jeg en kompis av meg, så da avtalte vi å møtes for en kaffe etter at jeg hadde vært på elprice.
Elprice er en kjede jeg aldri har brukt før, men de har faktisk veldig gode priser! Anbefaler dere å ta turen innom www.elprice.no hvis det er noe du leter etter! Og de som jobber i butikken i Tønsberg gir fantastisk god service! Koselige serviceinstilte mennesker, det liker vi!! :)
Har lenge gått å mysa på mp3 spiller fordi jeg trenger noe å spille av musikk på nå når det er blitt bart ute igjen og det er klart for at Christina'n skal ta opp jogginga igjen, så da endte jeg opp med en iPod nano 16 gb :)


Etter det blei det kaffe på Bare Barista med Ken Rune :) Og han hadde jo med seg herlige lille Tia! En Fransk Bulldog valp på bare 10 uker som jeg la ut bilde av her tidligere i dag! Blei jo helt valpesjuk jeg da selvfølgelig! Hehe :P

Men nå har jeg hvert fall kommi meg opp på landet rydda litt, satt på en klesvask og varmer nå opp huset. Skal snart ordne meg litt for jeg skal på lysfest hos søs :) Det blir koselig!



Føler meg så utrolig heldig som har så fantastiske venner!
I går fikk jeg en liten oppmerksomhet av min søte venninne Kaya!

(jada :P Kjempelekkert bilde av Kaya og meg fra bursdagsfeiringa mi i fjor)

Er en stund siden jeg hadde sett henne nå, også var hun så søt at hun hadde tatt med forsinka morsdagsgave til meg :D Hvor snill er ikke Kaya'n min??




Er så kos med små overraskelser som kommer når man minst venter det !!
Tusen takk vennen min!! Gla i ræi!


Håper dere alle får en fantastisk fredag!!



7 kommentarer

MARLENE FJELLTUN DYB

26.mar.2010 kl.16:05

ha en fantastisk fredag du også, å god ferie da:-D

R e n a t e ¢¾

26.mar.2010 kl.16:05

du også <3
Hehehe, morsomme bilder!

Likte bloggen din (: God påske!

Yuio Walkyrie

26.mar.2010 kl.16:06

Ooo , den ene morsgaven ser ut som en muffins :P 0.o

Jeg skal kanksje på noe greier med folks i dag, gleder meg veeeldig ! :D

Hopp gjerne innom den nye bloggen min, spørsmålsrunde !

featherpen

26.mar.2010 kl.16:08

YUIO FROGGY: Ja det er et lite cupcake skrin :) Man får kjøpt det på Kremmerhuset :) De er kjempesøte og kommer i flere farger :)

Kos deg masse i kveld!

Pawandeep Duggal

26.mar.2010 kl.16:09

Fine bilder :D

emmet

26.mar.2010 kl.16:21

fin blogg <3<3

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits