Vanskeligheter med blogg.no i dag :S

Har sliti med å komme meg inn på sidene her i en del timer nå, men endelig så løste det seg :)
Har så vidt fått teste Isadora VibraLash i dag, men kommer med full vurdering av den i morgen :) Jeg vil se hvordan den funker i løpet av en normal dag. Om den gnir seg lett utover eller drysser av og sånne ting.

Jeg har fått sovet en del i dag, så jeg føler meg bedre nå:) Jobber med puslespillet fortsatt og må jo innrømme at når jeg først begynner så blir jeg hekta :P
Så langt har jeg kommet nå:


Nå har jeg hørt rykter om at Extra Leker skal ha salg på masse puslespill, så da får jeg ta turen innom der og se om jeg kan finne et nytt koselig puslespill som kan henges opp på rommet til lillegutt når det er ferdig :)

Siden ikke formen har vært helt på topp så har det blitt en veldig rolig dag med slappe av, lek og kos :)
Lillegutt fikk bade ekstra lenge på kvelden også :) Det syns han er superskoy! Er fasinerende å sitte og se på mens han leker og skravler avgårde. Han forsvinner helt inn i sin egen fantasivenn der han sitter i det varme vannet og leker med dyrefigurene sine :)


Håper dere alle har hatt en fantastisk onsdag!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits