Ikke helt tipp topp

Lillegutt vekte meg klokka seks i dag og de siste dagene har gjort at jeg har kommet i et veldig godt mønster med tidlig opp og på'n med en gang, men i dag så har jeg ikke følt meg helt på topp altså..
Har sovet dårlig, mareritt og greier, så det har vel hvert fall delskyld i det hele. Lenge siden jeg har hatt skikkelig mareritt, og jeg har en tendens til å ha sånne som når de først kommer så føles det som et ringenes herre maraton før det gir seg.
Men jeg våkner jo alltids opp da :PFikk vært i posten i går også! Der var den sorte kjolen jeg kjøpre på ebay og et smykkesett :)

Den trengs å strykes før den skal avbildes på meg, men tenkte å bruke den i helga, så da skal dere få se :)

Har egentlig bare liggi på sofaen i dag å prøvd å få meg til å få litt tiltakslyst, men det kommer vel i løpet av dagen, så fort hodepina er borte:)

Håper dere får en fantastisk onsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits