God morgen folkens :)

I dag som i går så er jeg effektiviteten sjøl tidlig om morgen :) Opp klokka sju, lage frokost til lillegutt, ut å mate kattene, hente ved og post og nå skal jeg få i meg litt frokost :)
Merker godt hvor mye enklere det blir å få i seg frokost når jeg kommer meg tidlig opp og er i aktivitet med en gang! Jeg pleier nemlig å være verdensmester i å glemme å spise frokost. Også vips, er klokka ett og jeg er skrubbsulten. Er jo ikke bra for kroppen å holde på sånn, men som sagt så er jeg blitt flinkere nå :)
Og jeg prøver om dagen å spise litt sunnere enn det jeg har gjort i det siste, men må innrømme at en av mine utskeielser er og blir sjokade på brødskiva :P Nam nam!
Så hva er planen for dagen?
Skal ta unna oppvask etter besøket i går, vaske litt klær og ordne meg litt :) Når det er gjort så skal lillegutt og jeg komme oss inn til Tønsberg. Mamma sa det lå to hentelapper til meg hjemme, så da må man jo komme seg til posten for å få henta dem :)
Også skal jeg på jakt etter pent gavepapir og muligens enda et fotoalbum siden jeg klarte å fylle opp det andre i natt :P
Så veldige mange flere planer har jeg ikke lagt enda, men kommer nok til å jobbe litt med boka mi og leke masse med lillegutt :)

I dag er det bare en uke igjen til min kjære er på vei hjem fra jobb :) Gleder meg så veldig til å se han igjen! To uker går jo fort, men savner han masse masse hver gang han reiser! Jeg tror jo det er sunt å savne hverandre litt nå og da, så får man kjent på hvor viktig den personen er for deg :) Hvor mye de betyr for deg :)
Bare en uke til nå :)
Håper dere får en fantastisk tirsdag!

2 kommentarer

Iselin

23.mar.2010 kl.08:47

Heheh, en av mine utskeielsa for tida er faktisk òg skjeve med sjokade :p

Eg prøva å holde meg til grove knekkebrød med sunt pålegg til frukost og kvelds, men det er ikkje alltid like lett :p

featherpen

23.mar.2010 kl.08:54

Iselin:

Godt å høre at det ikke bare er meg :P Hehe!

Ja er vanskelig å spise sunt når det er så fantastisk mye godt som ikke er bra for en der ute :P

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits