Superkoselig dag :)

Etter å ha levert lillegutt, så rusla jeg rundt i Tønsberg en tur. Fikk bestilt meg nye briller:) Det blei ikke Moods of Norway desverre. Syns rett og slett utvalget var litt dårlig når det kom til Moods briller nå :S Så det blei et par i merket Frost! Fikk ikke tatt bilder av de, men dere får jo se når de er klare! :)

 Jeg kjøpte mer varmebeskyttende spray for håret at TIGI Catwalk og en 750 ml flaske med hårspray fra Cutrin (denne har de tilbud på nå på Klippotequet for 199 kroner).


Også begynte jeg å gå tom for de fargene av øyenskygge jeg bruker mest, så jeg kjøpte ny palette med fire farger av merket Sensai på Skin Tonic.Kjøpte forøvrig en ny krølltang også, men syns den så langt har vært helt ubrukelig. Skal likevel gi den en ny sjanse før jeg skriver en produktvurdering av den her på bloggen :)

Etter detta var jeg oppe hos mamma en tur før Besteste kom kjørende fra jobb. Vi gikk en tur på Subway og fikk i oss litt mat før det blei litt vandring rundt i butikker :)
Etter litt rusling så satte vi oss på Maskinisten og slappa av. Kapra den ene sofaen der, som jeg tror er på god vei til å bli vår faste plass :P hehe..
Vi har diskutert forretningsideer, og jammen tror jeg vi koker på noe bra no her ja :) Men der har jeg ikke tenkt til å røpe noe som helst :P

Jeg har hvert fall storkost meg i kveld! Og det er veldig deilig når en kjenner at kreativiteten virkelig er på plass og man føler at man har masse å gi!

Håper dere har en fantastisk onsdags kveld :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits