Bursdag vel overstått

Sjokoladekaka blei igjen en suksess:) Lillegutt var som dere så med på kakebakinga, og selv om det var veldig koselig, så klarte han jo å søle eggedosis på tastaturet på laptopen min, så nå er det litt vanskelig å skrive her, men har hvert fall fått rensa vekk det meste.
Så nå lurer du sikkert på hvorfor jeg hadde laptopen på kjøkkenbenken? (silly me)
Joda det har seg sånn at jeg har oppskrifta på kaka inne på laptopen, pluss at jeg dreiv å spilte av musikk fra Spotify mens vi bakte.
Så sånn er det :P

Til min kjære så ga jeg par-massasje i bursdagsgave :) Så på mandag skal vi begge to på Olavesen Institutt i Sandefjord for å få en times massasje! Liker å gi opplevelser i gave, og det er jo selvfølgelig ekstra koselig med opplevelser man kan dele :)

Har vunnet enda en auksjon på ebay :) Jada, det er fantastisk å shoppe klær som ikke alle andre har for et slikk og ingenting!


$ 21.00 og gratis frakt.
Er den ikke søt??

Og som dere også ser så har jeg ordna ny header etter at jeg fikk flere bilder som Besteste har tatt :) Jey!!

Men nå er det straks tid for å hoppe i loppekassa, selv om jeg kjenner at lakenskrekken kommer krypende på :P
Håper dere alle får en fantastisk natt!
Også vil jeg bare si tusen takk for alle dere som er inne her og leser og legger igjen koselige kommentarer!
Ser det er mange som nevner på at de får mye negativt av kommentarer, og det har jeg vært så heldig at jeg ikke har fått noen av enda. Og helt ærlig så syns jeg det at hvis man ikke har noe pent å si, så trenger man ikke si noe heller:P

(morsketryne! hahaha)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits