God dagen godt folk!

I går var lilegutt, min mamma og meg på kino hvor vi så Prinsessen og Frosken!
Jeg er jo svak for klassiske Disneyfilmer, og den her er jo nettopp det! En herlig historie med moral, flotte karakterer og fantastiske sanger.
Jeg gleder meg til å kjøpe den på dvd når den kommer, så jeg også kan se den med originalstemmene og sangene, men den er sbsolutt god på norsk også!

Blei veldig imponert over lillegutt og hvor flink han er til å følge med og sitte stille. Filmen varte jo i 1 time og 40 min, er ikke barebare å sitte stille så lenge. Han satt først på eget sete med sånt barnesete i, også ville han etter hvert over på fanget. De siste 10 min av filmen begynte han å bli litt utålmodig, så da slapp jeg han ned på gulvet, og da sto han mer eller mindre rolig ute i midtgangen og så på filmen til den var ferdig :)
Søte lille gutten min!

Man finner seg jo som regel en favorittkarakter i disney sine filmer og i denne var det ildflua Ray som vant for min del :P Haha!
Til onsdag skal vi på sirkus også! Blir spennende å se hvordan han reagerer på det :)

Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg vært så flink i år at jeg allerede har begynt på årets julegaver, så det ikke skal hope seg opp til desember.
Så jeg mysa litt på eBay her om dagen og fant disse:

Fotokuber som roterer! Plass til fem bilder og når du trykker på toppen (hvis ikke jeg husker helt feil) så roterer den rundt så alle bildene kommer til syne!
Kult eller hva?4 kommentarer

Hege

07.mar.2010 kl.18:43

Jeg er absolutt ingen fan av tegnefilmer. Disneyklassikerne er et hederlig unntak. Det er sjelden jeg ser dem på kino, men vi har en hel haug på DVD. Får vel med oss denne også, tenker jeg. :-)

E-bay er utrolig kult. Man kan sitte i timesvis og leite etter små skatter. Fotokuben var jo helt klart annerledes. Med de rette bildene blir nok mottakeren fornøyd med den presangen, vil jeg tro. Du imponerer forresten med innkjøp av julegaver i mars! ;-P

featherpen

07.mar.2010 kl.19:14

Hege:

Takktakk :P Ja det er noe jeg lover meg sjøl hvert år at jeg skal begynne tidlig, og denna gangen har jeg faktisk klart det :P Woohoo :P hehe..

wendysinfamilie

08.mar.2010 kl.00:26

Ohh den var stilig.. Får ikke til ebay jeg.. eller rettere sagt paypal.. ja ja ...

Får ønske meg.. :-)

featherpen

08.mar.2010 kl.00:31

wendysinfamilie:

Hehe.. Er så lenge siden jeg lagde meg paypal konto, så jeg husker ikke hvordan jeg gjorde det, ellers skulle jeg guida deg gjennom det :P Tenkt på alt du går glipp av! Forte deg på ebay :P Hehe

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits