Tungt hjerte..

Det er så synd at det er mange uærlige mennesker her i verden som bare tenker på å bli kvitt sine egne problemer uten å tenke på de som kanskje må betale for det.
Fantastiske hunden Oliver som jeg tok over forrige uke var en helt annen hund når jeg fikk han hjem enn det jeg hadde blitt presentert når jeg hilste på. Man kan begynne å lure på hva de har gjort mot han for å få han til å være så underdanig hos dem også var han så dominant og med mange småproblemer som jeg ikke blei opplyst om som dukka opp litt etter litt.
Jeg er helt sikker på at med riktig trening så vil han bli en lydig og enda mer fantastisk hund, men jeg tør ikke trene opp en så voldsom og dominant hund i samme hus som min lille toåring.

Så det var med tungt hjerte at jeg måtte gå på jakt etter et nytt passende og perfekt hjem til han. Heldigvis så fant jeg noen som er akkurat det han trenger. En 25 år gammel løytnant i forsvaret som har trent tjenestehunder i Irak. Oliver kommer til å få være med han på jobb og kommer til å få fantastisk god trening av noen som er en ledertype som passer perfekt for denne hunden,

Det er jo trist å måtte sende han avgårde så kjapt. Man blir jo fort glad i dissse dyra, men jeg veit hvert fall at jeg har fått han vekk fra et hjem som ikke var sunt og til et hjem som er perfekt for han. En eier som kommer til å virkelig få frem det gode potensiale som er i den hunden!

Kommer til å savne deg Oliver!

Én kommentar

Tenkerbell

22.feb.2010 kl.08:11

Det var trist å høre... Du får trøste deg med pusene mens du venter på ordentlig trøst :)

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits