Da har jeg rydda opp..

Da er leiligheten rydda etter gårsdagens festligheter. Tok også en shinings innom soverommet, så nå ser det ikke så gæernt ut der heller :)
Det er alltid veldig deilig å få alt i orden etter en vors eller fest. Jeg gjorde mesteparten i går før jeg la meg siden det ikke blei no tur på byen på meg. Planen var jo at alle skulle ut, men så når klokka begynte å nærme seg 23, så hadde både Besteste og meg mista piffen litt og hadde ikke helt den "gå på byen følelsen". Når klokka var kvart over ett så skulle folk plutselig ut allikevel. Og det har seg jo sånn at utestedene i Tønsberg stenger to, så når ikke lysten var så veldig tilstede fra før av, så bestemte Besteste og jeg oss for å bli igjen.
Så de andre dro ut og vi blei sittende å skravle en stund. Veldig greit egentlig, når man først ikke er i humør til å gå ut.
Men var jo litt synd siden vi var i veldig partyhumør tidligere på dagen.
Menmen.. Sånn kan det gå.

I dag skal jeg hente lillegutt, og når han har lagt seg så skal jeg roe ned og lese ut "The Notebook" som har tatt meg en evighet selv om det ikke er en lang bok. Har bare kokt bort i andre ting.

Ønsker dere alle en fantastisk søndag!
Og gratulerer med morsdag til alle dere mødre dere ute!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits