JA til mer særegen skjønnhet!!

Å se en film om Bettie Page fikk meg virkelig til å tenke på skjønnhet og den verdenen vi lever i nå.
Tenker på Bettie Page og Marilyn Monroe. Begge to lever evig for deres guts og deres skjønnhet. Deres særegne vakre utseender.
En tid hvor det å ha former og se frisk ut virkelig var det som var skjønnhet.


Det er jo ganske rart å tenke på at i f.eks. moteverdenen nå, så vil jeg som er ca. en str 36 bli sett på som feit, mens Marilyn som var (og er) et stort ikon og var i utallige magasiner og filmer blei ansett som noe av det vakreste som var da! Marilyn brukte str 12 som tilsvarer str 42 i Europa, men str var annerledes på 40-50 tallet, så de sier det vil tilsvare ca. 36 nå.
Marilyn var en sunn og ufattelig vakker og sexy dame! Hva i all verden er det som har gjort at vi skal være syltynne og operere oss i hue og ræva for å se ut som Barbie?
Bare se på Heidi Montag som var en utrolig flott jente fra før av, men ikke var fornøyd. Og sier hu gjorde det hu måtte for å være i showbiz og for å være fornøyd med seg sjøl:


Hva er det som har gjort at vi ikke kan se særegne ut? At det ikke er vakkert å være annerledes lenger?

Jeg sier selvfølgelig ikke at alle mener at vakkert må være som den nye Heidi, for det veit jeg ikke stemmer! Men det er jo heller ingen hemmelighet at det er mange som syns at det er veldig pent!
Jeg har selv blitt tatt en del bilder av, og jeg syns det er superartig! Spesielt pin-up bilder er ekstra artig å ta, fordi det er fra den tida hvor man skulle se sunn og glad ut! Man skulle leke og ha det gøy!
Jeg er veldig fornøyd med å være "annerledes pen", som jeg har fått høre en del ganger.
Og jeg håper virkelig at det kommer til å bli en del mer av dette fremover! Vi ser jo allerede nå at de filmstjernene som virkelig er de store er de som skiller seg ut. De som har noe eget og litt annerledes.

Det å blande seg inn med alle og se ut som alle andre er ikke det viktige her i verden. Det viktige er å ikke bare bli en svart liten strek på tidslinja, men enn fargerik en! En unik og særegen strek!
Vi har bare dette livet (som vi veit) og det er viktig at vi prøver å nå våre drømmer og mål. At vi gjør det på en måte vi selv er fornøyd med og stolte av!
Noen ganger er det viktig å tenke litt på seg selv! Se inn i seg og se etter hva det er som virkelig vil gjøre en lykkelig.

Prøv det en gang! Sett deg ned aleine og tenk på alle drømmene du har, og se for deg hvordan du skal komme dit! Det er ditt liv, og det er ingen andre som virkelig kan få deg til drømmen enn deg sjøl!

Vær deg sjøl! Og lykke til :-)10 kommentarer

Misa

11.feb.2010 kl.02:38

Flott inlegg! :) Helt enig i det du skriver :)

Amalie - the awesomeness

11.feb.2010 kl.02:52

Så utrolig bra og inspirerende skrevet! Er all verdens enig med deg!

Karianne

11.feb.2010 kl.02:52

Smilte mens jeg leste det:) Det er viktig å tørre være en egen person og ikke være prikk lik som alle andre. Likte dette innlegget veldig godt!

featherpen

11.feb.2010 kl.08:26

Tusen takk skal dere ha :) Koselig å høre at dere likte det :)

Ønsker dere en fantastisk torsdag!

M and Dee

11.feb.2010 kl.09:42

Bra skrevet :)

Always and forever - M and Dee

Fabulous Nails

11.feb.2010 kl.13:11

sv;Takk,for kommentar.

Et innspirerende innlegg!Ønsker deg en fin dag.

featherpen

11.feb.2010 kl.13:33

Fabulous Nails:

Bare hyggelig:) Og selv takk :)

Norma Jeane

11.feb.2010 kl.22:27

Bra skrevet! :) Det stemmer for øvrig at Marilyn var langt slankere enn det mange tror, men på det bildet du postet var hun litt større enn det hun vanligvis var.

featherpen

12.feb.2010 kl.00:53

Norma Jeane:

Takktakk :) Ja hun var jo tynnere enn detta også, men hun hadde alltid de sunne formene :) Fantastisk flott dame!

Norma Jeane

12.feb.2010 kl.19:43

Ikke så vanskelig å være enig i det. :)

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits