Til min kjære sønn

Et brev til deg lenge før du selv kan lese det er det jeg skriver. Et brev fra en av de mange som elsker deg i denne verden, men ingen av dem elsker deg akkurat på samme måte som meg. For ingen andre er så heldig å være mamma'n din!
Det å få deg har vært en opplevelse som ikke kan sammenlignes med noe annet. Det var spennende, koselig og skummelt når du vokste i magan. Og alt dette kunne jeg kjenne enda mer på når du kom til verden.
Så liten og så helt uskyldig.
Kan enda huske den første tida hvor jeg kunne sitte og bare se på deg og ikke være sikker på om  du virkelig var der. At jeg virkelig kunne gi liv til noe så fantastisk, så perfekt.
Du ble større, begynte å smile og få mer og mer personlighet. Du gikk fra baby til liten gutt. Alt er nytt og spennende. Så mye du skal lære, så mye du får se!
Tenk å kunne se ting gjennom dine øyne og oppleve alt på nytt!

Jeg har kanskje ikke gjort alt riktig, og jeg er lei for at ikke alt er blitt som jeg trodde det skulle, selv om på mange måter så er ting bedre nå! Å ha to hjem er ingen sin drøm, men jeg lover deg at jeg skal gjøre alt i min makt for at du skal leve et godt og innholdsrikt liv! En barndom du en dag kan se tilbake på og bare smile av. Full av gode venner og gode minner.

Jeg skal oppmuntre deg til å oppleve ting. Til å gjøre det meste ut av livet ditt og til å følge dine drømmer.

Det kommer til å være dager hvor du syns jeg er håpløs og tenker at jeg ikke veit hvordan det er å være deg. Prøv å husk at når jeg setter grenser for deg, så er det fordi jeg er så inderlig glad i deg og ønsker deg ditt beste.

Å få deg er det aller mest fantastiske som har skjedd i livet mitt. Og det gjør at jeg ikke tør å angre på noenting som skjedde før det, fordi jeg ikke vil bytta deg vekk mot noe i denna verden!

Du er en stor solstråle! Du gir smil og latter til de som er rundt deg!

Og nå som du blir flinkere og flinkere til å prate så er det ekstra spennende å høre hva det er som foregår oppi hodet ditt. Gleder meg til den dagen du kan fortelle meg de lange tankene du har over ting som jeg ikke sjøl tenker på, men likevel trenger ikke tida gå fortere mot det. Den går fort nok allerede! Du vokser ut av klær og du når stadig til høyere hyller.
Det er en fantastisk utvikling, som er større enn jeg virkelig kan forstå meg på.

Jeg føler meg så utrolig heldig som får være med på at du vokser opp. For se hvordan du skal gå fra liten gutt til stor gutt, ungdom også voksen.
 
Håper jeg kan være den du føler du kan prate med og komme til hvis du har problemer.
For du skal vite at jeg elsker deg for evig og alltid min lille gutt!
Tusen takk for at jeg får være med på denna reisa gjennom livet med deg!5 kommentarer

Betina reine

10.feb.2010 kl.11:02

ååå så nydelig :-)

Fin blogg du har.

Digger designet.. besøk gjerne meg hvis du føler for det.. (Sier ikke nei til flere venner!)

Ragnhild Skjelbred

10.feb.2010 kl.11:06

søtt bilde!

Jeg har postet dagens drømmeoutift på bloggen , som jeg lover dere ! Hva er din menig om det ?

www.ragnhildfredrikke.blogg.no :)

BTW; fin header!

Hege

10.feb.2010 kl.11:40

Nydelig innlegg. Sønnen din er heldig som har en mor som deg!

God klem fra trebarnsmamma. :-)

Mai Zazi♥

10.feb.2010 kl.13:21

Naaaw, sønnen din er så søøt<3

Sv; Tusen takk for kommentaret! :D

featherpen

10.feb.2010 kl.18:32

Tusen takk til dere alle :) Koselig at dere tok dere tida til å lese, og ikke minst kommentere på det:)

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits