NEI! Jeg skal ikke bli mer forkjøla nå igjen!

Mandlene roa seg jo mens jeg gikk på penicillinen, men nå har de hovna kraftig opp igjen. Og i dag har jeg ikke følt meg bra i det hele tatt. Jeg har vært trøtt, slapp og kvalm til tider.
Kan være hormonspiralen som kødder litt med meg, og det kan være en forkjølelse som kommer krypende igjen.
Jeg har minimalt lyst til å være mer forkjøla nå, så får vel bare håpe på at det roer seg.
Er lei av å være sjuk.

Derfor har det jo heller ikke skjedd så mye her i dag. Blitt mest Disney og kosetid med lillegutt, og litt tid foran laptopen.
Håper bare formen er bedre i morgen.

Nå har kjæresten vært på jobb i en uke, og er vi heldige så er det bare en uke til han kommer hjem, men faren er jo at han kanskje må være på jobb lenger. Så jeg forventer at han blir lenger enn en uke til og blir heller positivt overraska hvis han kommer hjem om en uke :)
Savner han masse!

Jeg har vært for sløv til å jobbe med boka mi i det siste, så jeg har satt en regel for meg sjøl som trer i kraft fra i morra! Og det er det at hver kveld jeg er hjemme og ikke har planer, så må jeg skrive minst en side i boka. Har ikke kommet på hva straffa skal være hvis jeg ikke gjør det, men følelsen av at jeg ikke har holdt det er nok ille nok.


Min kjære mamma har laga seg sin første blogg i dag:) Ikke verst bare det:P Blir spennende å se om hu følger det opp.
Du kan besøke bloggen hennes HER!

Så nå skal jeg vente til min kjære ringer for å si natta også skal jeg hoppe i loppekassa og sove av meg sjukinga.
Dere får ha en god natt alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits