Lepper og livet

Kom tilfeldigvis over lypsyl sin konkurranse, som du kan se her (eller ved å trykke på en av bildene i innlegget) og blei sittende å fundere på detta med lepper og hvorr mye viktig de er med på.
I så godt som alle de store øyeblikk i livene våre så er lepper en stor medspiller.
Når en baby blir født er det rolige og fantastiske øyeblikk når han eller henne legger leppene til sitt mors bryst. Så kommer det første smilet etter hvert.
Og etter en stund så begynner de å forme leppene til å lage lyder og siden kommer ord.
I løpet av barndommen så blir det noen nedoverlepper, men også mange smil som varmer.
Så begynner vi å bli litt større, og en dag faller man for et sjarmerende og søtt smil. Tida kommer for det første kysset. Et kyss man husker og ser tilbake på.
Det kommer som regel mange kyss etter det første kysset, og også flere første kyss seinere. Noen husker man bedre enn andre, og noen få vil man kanskje bare glemme.
 Man kan huske lukter, følelser og smaken. Musikken som var i bakgrunn, filmen man så på eller tankene man hadde.
Det blir et minne man tar med seg videre og som forhåpentligvis får en til å trekke på smilebånda når man tenker tilbake.
 En dag så blir ting kanskje mye mer alvorlig med en som har fått et første kyss og man bestemmer seg for å love hverandre livet ut. Et stort øyeblikk og et viktig øyeblikk i livet for så mange.
Om det gjøres i en kirke eller ikke så forsegler man det hele med et nytt første kyss. Det første kysset som gifte parter, Det er bildet som blir rammet inn og satt i album.
Det sies også at par som kysser mye har større sjanse for å klare seg enn andre, så det er viktig å fortsette å lage mange nye første kyss med den man er med. Enhver ny opplevelse man gjør sammen er en mulighet for et nytt første kyss.
Og kanskje kommer den dagen man vil ha barn sammen, også begynner det hele på nytt.

Derfor er det viktig å ta godt vare på smilet! Man vil trenge det for store deler av livet!
Smil til verden, til dine venner og familie. Smil smitter, og smil er sunt!
Smil sjarmerer, og smil er refleksjonen av opplevelser.
Husk på alle minnene og smil deg gjennom dem på nytt og på nytt!
Livet er for  kort til å gå rundt med nedover lepper!                          

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

featherpen

featherpen

22, Nøtterøy

Er en 22 år gammal Vestfoldjente med mye i hodet og mye på hjertet. Jeg har mange drømmer og mange planer, men den største av dem alle er at jeg ønsker å jobbe som forfatter. Så får vi se om fremtida bringer meg dit en dag:)Men fram til det så skribler jeg videre her om alt og ingenting! Skulle du lure på noe så er det bare å sende meg en mail på: christinadevries@ymail.com

bloglovin bloglovin
Poker Online Bingo casino spiele Spielautomaten counters
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits